Close

Individuele begeleiding

Tijdens een individuele sessie gaan we dieper in op een thema dat voor jou aan de orde is. Ik stem helemaal af op jou en ben in openheid aanwezig. Ik luister naar jouw verhaal, en begeleid je met gesprek, maar ook via creativiteit en lichaamswerk als dat passend is. Dat schijnt een ander licht, brengt nieuwe perspectieven en opent deuren naar diepgaande positieve verandering.

Ontdek de magie in jezelf…

Je hoeft niet per se de juiste woorden te weten, in deze sessies kunnen we met andere tools werken om bepaalde gevoelens of gedachten te leren kennen. Sommige dingen kunnen we ook niet goed verwoorden, omdat ze te heftig zijn, of omdat we ons gewoonweg niet bewust zijn van wat er precies is, en enkel maar weten dat er “iets” niet goed voelt of niet loopt. Als dat passend is, gaan we op bepaalde thema’s door met kleur of beweging, drama of stem, klei of muziek, lichaamswerk of visualisatie. Zo komen op een spontane manier aspecten in jezelf aan het licht, zonder dat je moet gaan graven of zoeken, de inzichten en de bevrijding komen vanzelf naar je toe. Je krijgt meer helderheid over wat er precies uit evenwicht is, en hoe je dat evenwicht kan herstellen.

Hoe werkt het?

Het bijzondere aan deze begeleidingsvorm is dat de begeleider afstemt op wat werkt voor jou. Het is dan ook een heel veelzijdige vorm van therapie waarbinnen heel veel mogelijk is, in het bijzonder als eerdere therapeutische trajecten zijn vastgelopen. Ik luister naar je verhaal, en van daaruit gaan we verder. Het creatieve stukje omvat veel meer dan tekenen en kleuren – ook lichaamswerk, werken met dans en beweging of stem, dramatherapie, energetische oefeningen, oefeningen buiten  … behoren tot de mogelijkheden. Door te werken met andere expressievormen dan woorden, spreek je andere delen in jezelf aan, krijg je een andere blik en kom je tot verrassende inzichten. Het kan je wel eens uitdagen uit je comfortzone, heel vaak is het echter precies dàt wat nodig is om knopen in jezelf te ontwarren!

Ik vraag veel feedback zodat we afgestemd blijven. In feite ben ik er vooral om je te ondersteunen in contact te komen met de antwoorden en de wijsheid in jezelf. Vooral als je bent vastgelopen met bepaalde thema’s, gedachten of gevoelens, kan deze vorm van begeleiding nieuwe inzichten bieden en veranderingen in gang zetten.

Ik werk vanuit mijn achtergrond als creatief en lichaamsgericht therapeute. Ik volgde daarnaast velerlei bijscholingen rond lichaamswerk, creatieve expressie, assertiviteit en weerbaarheid.

Praktische informatie

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Prijs? Een sessie kost 75 euro voor 1,5 uur therapie – kosten voor materiaal zijn inbegrepen. 

Afspraak maken of meer info? via info@movingmagic.be * of 0499 22 16 84 [geen Whatsapp of iMessage!]
of via onderstaand algemeen contactformulier.

Als een kortere / langere sessie aangewezen is, is dat bespreekbaar. 

    Moving Magic is ook vindbaar via www.vindeentherapeut.be.