Close

Individuele creatieve therapie

Tijdens een sessie individuele creatieve therapie gaan we dieper in op een thema dat voor jou aan de orde is. Ik stem helemaal af op jou en ben in liefde aanwezig. Zo kan je met woorden en gesprekstechnieken, maar ook met kleur, beweging, klank, klei … experimenteren om expressie te geven aan wat er in je leeft of aan waar je tegenaan loopt. Dat werkt diep helend.

Ontdek de magie in jezelf…

Bij creatieve of kunstzinnige therapie ga je voorbij de woorden. Sommige dingen kunnen we niet verwoorden, omdat ze te heftig zijn, of omdat we ons gewoonweg niet bewust zijn van bepaalde gevoelens, overtuigingen of oude herinneringen, en enkel maar weten dat er “iets” niet goed voelt of niet loopt. Door met kleur of beweging, drama of stem, klei of muziek te experimenteren, komen op een spontane manier aspecten in jezelf aan het licht. Zonder dat je moet gaan graven of zoeken of inzichten vergaren, de inzichten en de bevrijding komen vanzelf naar je toe. En zo gebeuren er verrassende, bijna magische dingen.

Creatieve therapie, voor wie?

Kunstzinnige therapie is geschikt voor iedereen, zeker voor mensen die denken dat het niets voor hen is! Het bijzondere aan deze therapievorm is dat de therapeut afstemt op wat werkt voor jou, het is dus een veelzijdige vorm van therapie.

Daarnaast is het een bijzonder geschikte therapievorm voor kinderen en jongeren. Via creativiteit kunnen ze zich makkelijker uitdrukken omdat het hen nog vaak aan woorden ontbreekt. Door de begeleiding tijdens het creatief bezig zijn, worden processen in gang gezet. Dat leidt tot betere leerprestaties, een groter zelfvertrouwen en betere sociale vaardigheden.

Praktische informatie

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Prijs? Een sessie kost 55 euro voor 1 uur // 75 euro voor 1,5 uur creatieve therapie – kosten voor materiaal zijn inbegrepen.

Afspraak maken of meer info? via info@movingmagic.be * of 0499 22 16 84 [geen Whatsapp of iMessage!]
* normaal reageer ik binnen 24u, als je geen antwoord lijkt te hebben ontvangen, kijk dan zeker ook in je spam *

Als een kortere / langere sessie aangewezen is, is dat bespreekbaar. Als je het een grote stap vindt, en liever eerst een korte kennismaking wil plannen om te voelen of het wel iets voor jou is, kan dat ook.
Een kennismakingssessie van 45 minuten, kost 30 euro.

Meld je aan via info@movingmagic.be * ik reageer normaal binnen 24 uur, kijk zeker je spam na voor een antwoord