Close

Zelfverdediging voor vrouwen

Deze cursus zelfverdediging is gericht op het vergroten van je fysieke en emotionele weerbaarheid. Een down-to-earth cursus vol met praktische tools en oefeningen. Het is een uitgelezen kans om in een veilige en ondersteunende setting je innerlijke kracht aan te wakkeren. Deze cursus zorgt dat je je veiliger en sterker in je schoenen voelt, wat er ook gebeurt.

Op naar meer authentiek en onbevreesd, puur jij!

Afgestemd programma

Elke les beginnen we met een korte deelronde onder de vrouwen alleen en eventueel wat opwarmingsoefeningen om aan te komen, begeleid door Magali van Moving Magic. In de loop van de cursus doen we ook specifieke oefeningen rond assertiviteit.

In het tweede deel van elke sessie neemt de zelfverdedigingslesgever, Patrick, en zijn assistent, de les over. De eerste lessen overlopen wat theorie over de anatomie en psychologie van mannen, en ook over de wetten van zelfverdediging. Het merendeel van de lesinhoud bestaat echter uit praktische oefeningen. Gedeeltelijk op basis van de input van de deelnemers leren we technieken en principes om onszelf te verdedigen in specifieke situaties. In dat deel van de cursus oefenen we levensechte situaties in, waarbij rekening wordt gehouden met jouw niveau en gevoeligheden.

We eindigen dan weer zoals we begonnen, met een deelronde onder alleen de vrouwen zodat je veilig en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Unieke cursus zelfverdediging

  • Omdat wordt rekening gehouden met jouw eigen wensen en gevoeligheden, je wordt persoonlijk begeleid waar nodig, en kan op je eigen tempo grenzen verleggen, als je daarvoor kiest.
  • Je krijgt concrete oplossingen op al je zelfverdedigingsvragen. Er wordt bovendien vertrouwelijk omgesprongen met informatie.
  • Je kan genieten van een individueel afgestemde aanpak.
  • We oefenen werkelijke situaties in, praktisch, down-to-earth, no-nonsense! Je kan oefenen niet alleen onder de vrouwen, maar ook met veilige mannen, wat een heel leerrijke en bekrachtigende ervaring is. Je gaat naar huis met vaardigheden en kennis die je ook werkelijk kan gebruiken en toepassen.
  • Daarnaast schenken we ook aandacht aan samen-zijn, zusterschap en ondersteuning, de psychologische aspecten. Je wordt dus niet alleen fysiek wijzer, maar groeit ook in bewustzijn en emotionele kracht.
  • De lesgever, Patrick van Vlasselaer kan terugblikken op meer dan 40 jaar ervaring in de zelfverdedigingssport. Hij leidt zijn eigen zelfverdedigingsschool, I.S.D.S. in Leuven en Putte. Hij is professioneel trainer van heren, dames, jongeren, security, politie, etc. Zijn passie en rijke kennis zullen jou ongetwijfeld aansteken!

Praktische informatie cursus zelfverdediging

De zelfverdedigingstechnieken worden gegeven door Patrick van Vlasselaer van I.S.D.S. Belgium en assistenten. De cursus is opgedeeld in 4 sessies van 3:30 / 4 uur.
Alle leeftijden welkom, vanaf 12 jaar. Bij jongere kandidaten, laat het ons weten!

Datums eerstvolgende reeks:
Gratis infomoment over Niveau 1 [basisreeks]: 5/12 om 9:30 u [graag aanmelden!]
Gratis terugkommoment over Niveau 2 [voor wie niveau 1 reeds volgde]: 31/10 om 10:30 u [graag aanmelden!]

Telkens in de voormiddag om 9u tot 12u30, laatste 2 sessies tot 13u15
Niveau 1: 2020 – 26/9 – 3/10 – 10/10 – 24/10
Niveau 2: 2020 – 7/11 – 21/11 – 28/11 – 5/12

Niveau 1: 2021 – 9/1 – 16/1 – 23/1 – 30/1 – 6/2

Locatie: Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo
Lessen op locatie in Kessel-Lo of Leuven

Prijs:
Niveau 1: 109 euro * 104 euro voor wie naar het infomoment komt
Niveau 2: 133 euro

2de of 3de gezinslid = 5 euro korting * 1 korting per gezin
breng je een vriendin mee = krijg jij 5 euro extra korting * 1 korting per duo *

** als je enkel aarzelt omdat de prijs voor jou niet haalbaar is, stuur me dan zeker een mailtje, en dan bekijken we wat er mogelijk is **

Inschrijven VOOR 16 september

Inschrijven? Stuur een mailtje naar info@movingmagic.be * normaal reageer ik binnen 24u, als je geen antwoord lijkt te hebben ontvangen, check dan zeker ook je spam! *