Close

Groeigroep “Heel je vrouwelijkheid”

Velen onder ons dragen diepe kwetsuren in zich rond het thema vrouwelijkheid, zeker als je ooit heftige of traumatische ervaringen meemaakte. In deze vrouwengroep gaan we op een ervaringsgerichte en creatieve manier aan de slag met thema’s rond vrouw zijn, zelfwaarde, grenzen, jezelf bestaansrecht geven, vrouwelijke seksualiteit, zusterschap/verbinding ervaren, het gekwetste en het goddelijke kindje in jezelf.

Creatieve vrouwengroep

De meerwaarde van deze vrouwengroep is dat we niet zozeer ingaan op verhalen en woorden, dan wel inzetten op expressie en tot uitdrukking brengen van wat je voelt, wat je tegenkomt, wat er zich in het moment aandient terwijl je creatief werkt rond een thema. Zo kan je ervaren dat de zwaarte die je mogelijks rond bepaalde thema’s ervaarde, lichter wordt! Helemaal anders dan je had gedacht. Want dat is wat creativiteit doet – het opent nieuwe deuren, neemt blokkades weg.

We werken met creatief schrijven, kleur, schilderen, drama en theater, dans, stem… Via die creatieve oefeningen train je jezelf in liefdevol aanwezig zijn voor je eigen ervaring, en voor de ander. Je kan de steun voelen van de andere vrouwen en zo stapjes zetten naar een leven waarin je trauma’s en kwetsuren je niet langer beperken, maar net een kracht worden. Want dat is mogelijk, ook voor jou! Of hoe je je diepste pijn tot je grootste kracht omvormt!

De groep bestaat uit maximum 4 vrouwen. Het is een helend, therapeutisch traject.

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Parking in de straat, anders is er een parking op 100 m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer? 
gratis infosessie op 5/12 om 14u [duurt een half uurtje]
5 sessies op zaterdagnamiddag 14:00 u tot 16:15 u
2021: 9 – 16 – 23 – 30 januari – 6 februari

Praktisch? Prijs voor het hele traject [inclusief materiaal]: 193 euro.
Vroegboekkorting – inschrijven vOOr 14/12: 180 euro

Meld je aan via info@movingmagic.be.