Close

Groeigroep “Heel je vrouw-zijn”

Velen onder ons dragen diepe kwetsuren in zich rond het thema vrouw zijn, zeker als je ooit heftige of traumatische ervaringen meemaakte. In deze vrouwengroep gaan we op een ervaringsgerichte en creatieve manier aan de slag met thema’s rond vrouw zijn, zelfwaarde, grenzen, jezelf bestaansrecht geven, vrouwelijke seksualiteit, zusterschap/verbinding ervaren, het gekwetste en het goddelijke kindje in jezelf.

Creatieve vrouwengroep

De meerwaarde van deze vrouwengroep is dat je in een veilige omgeving mag ervaren en experimenteren, tot uitdrukking brengen wat je voelt, wat je tegenkomt, wat er zich in het moment aandient terwijl je creatief werkt rond een thema. Zo kan je ervaren dat de zwaarte die je mogelijks rond bepaalde thema’s ervaarde, lichter wordt! Helemaal anders dan je had gedacht. Want dat is wat creativiteit doet – het opent nieuwe deuren, neemt blokkades weg.

Inhoud van “Heel je vrouw zijn”

We werken met creatief schrijven, kleur, schilderen, drama en theater, dans, stem… Via die creatieve oefeningen train je jezelf in liefdevol aanwezig zijn voor je eigen ervaring, en voor de ander [de principes van mindfulness]. Je kan de steun voelen van de andere vrouwen en zo stapjes zetten naar een leven waarin je trauma’s en kwetsuren je niet langer beperken, maar net een kracht worden. Want dat is mogelijk, ook voor jou! Of hoe je je diepste pijn tot je grootste kracht omvormt!

Het concrete programma is afgestemd op waar de deelneemsters graag rond willen werken. Bij inschrijven word je uitgenodigd om daarvoor een intakeformulier in te vullen. De groep bestaat uit maximum 4 vrouwen zodat individuele afstemming mogelijk blijft. Het is een helend, therapeutisch traject.

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Parking in de straat, anders is er een parking op 100 m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer? 
gratis infosessie: 7/03 om 11u
traject: 5 sessies op zondagnamiddag van 14 tot 16u
2021: 4 – 18 – 25 apr – 2 – 9 mei

Corona-maatregelen? De groep blijft klein, er is verluchting en er is ruim voldoende afstand voorzien tussen iedere deelneemster! Graag ook je mondmasker dragen.

Prijs? 
171 euro * 165 euro bij inschrijving VOOR 14/03

Inschrijven?
Stuur een mailtje naar info@movingmagic.be of gebruik onderstaand contactformulier [en vermeld zeker over welke reeks het gaat]!