Close

Meditatief creatief

Creatief bezig zijn is bevrijdend… Het brengt je tot rust, opnieuw in contact met wie je echt bent, jouw spontane zelf.

Wat is meditatief creatief?

Creativiteit is een ongelooflijke tool om diepere lagen van jezelf te ontdekken en diephelende bijna magische veranderingen in je leven te brengen. Creativiteit is ook een gave waar elke mens, maar zeker ook de vrouwen, mee geboren zijn!

We beginnen altijd met een kort rondje, en daarna een begeleide meditatie. Vervolgens gaan we aan de slag met een bepaald creatief medium, bijvoorbeeld met meditatief schilderen/tekenen, creatief schrijven, boetseren, collage, bewegen, improvisatie … Je wordt hierin liefdevol begeleid.

Je ervaart de weldaden van mindfulness meditatie èn je ontdekt je eigen creatieve zelf, jouw spontane stukken. Een originele manier om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan en je intuïtie aan te scherpen.

Omdat creativiteit wèrkt

Creatief bezig zijn schept vrijheid en een open hart. Je komt in contact met je onderbewustzijn, in een soort van “zijnstoestand” waar je niets hoeft te weten, en helemaal je eigen natuurlijke stroom mag volgen. Elke keer is anders, elke keer ontdek je weer andere dingen. Het is een verrassend, puur, bevrijdend proces.

Je scherpt je zintuigen aan, je wordt gevoeliger, je staat bewuster in het leven, waardoor dagelijkse keuzes makkelijker worden en je bij problemen sneller tot oplossingen komt, er komt meer lichtheid, spontaniteit en speelsheid, je zelfvertrouwen groeit, je krijgt makkelijker toegang tot je innerlijke bron van wijsheid, intuïtie en zingeving, je wordt meer één met jezelf.

En tot slot: je hoeft helemaal niks te kunnen en ook – IEDEREEN heeft creativiteit in zich. Daarop ben jij geen uitzondering! De meesten onder ons hebben stemmetjes die zeggen: ik ben niet creatief of “niks voor mij” terwijl we allemaal geboren creatieve ontdekkers zijn… we zijn het alleen maar vergeten. Kom het zelf maar ervaren!

MEDITATIEF CREATIEF

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Parking in de straat, anders is er een parking op 100 m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

*** corona: de groep bedraagt max. 3, de minimum afstand van 1,5 m kan tijdens de sessies te allen tijde gewaarborgd blijven.  ***

Nieuwe wekelijkse sessies vanaf 7 januari 2021
Donderdagavond
: 20 u tot 21:45 u
[graag aanmelden vooraf!]

Praktisch?
Kennismakingssessie: 15 euro
Prijs per sessie:
21 euro [inclusief materiaal]
5-beurtenkaart: 99 euro

Is de prijs de enige reden om niet in te schrijven, laat het me weten. Dan bekijken we wat er mogelijk is.

Inschrijven? via info@movingmagic.be * ik antwoord normaal binnen 24u, kijk zeker je spam na als je niets terughoort!