Close

Meditatief creatief

Creatief bezig zijn is bevrijdend… Het brengt je tot rust, opnieuw in contact met wie je echt bent, jouw spontane zelf.

Wat is meditatief creatief?

We beginnen altijd met een kort rondje, en daarna een begeleide meditatie. Vervolgens gaan we aan de slag met een bepaald creatief medium, bijvoorbeeld met meditatief schilderen/tekenen, creatief schrijven, boetseren, collage, bewegen, improvisatie – drama, combinaties … Je wordt hierin liefdevol begeleid in de processen die je tegenkomt, zodat je echt dieper voeling krijgt met jezelf en met nieuwe inzichten of ervaringen naar huis gaat.

Het kan soms een drempel zijn om op jezelf creatief bezig te zijn, deze sessies zijn een ideale motivator om die sprankel in jou aan te wakkeren! Bij interesse geef ik tips mee om thuis mee verder te werken.

Je ervaart de weldaden van mindfulness meditatie èn je ontdekt je eigen creatieve zelf, jouw spontane stukken. Een originele manier om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan.

Omdat creativiteit wèrkt

Creatief bezig zijn schept vrijheid en een open hart. Je komt in contact met je onderbewustzijn, in een soort van “zijnstoestand” waar je niets hoeft te weten, en helemaal spontaan je eigen natuurlijke stroom mag volgen. Elke keer is anders, elke keer ontdek je weer andere dingen. Verrassend, leuk en bevrijdend.

Je scherpt je zintuigen aan, je wordt gevoeliger, je staat bewuster in het leven, waardoor dagelijkse keuzes makkelijker worden en je bij problemen sneller tot oplossingen komt, er komt meer lichtheid, spontaniteit en speelsheid, je zelfvertrouwen groeit, je krijgt makkelijker toegang tot je innerlijke bron van wijsheid, intuïtie en zingeving, je wordt meer één met jezelf.

En tot slot: je hoeft helemaal niks te kunnen en ook – IEDEREEN heeft creativiteit in zich. Daarop ben jij geen uitzondering! De meesten onder ons hebben stemmetjes die zeggen: ik ben niet creatief of “niks voor mij” terwijl we allemaal geboren creatieve ontdekkers zijn. Kom het zelf maar ervaren!

MEDITATIEF CREATIEF

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Parking in de straat, anders is er een parking op 100 m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

*** corona: Op dit moment is groepstherapie toegestaan. De groep blijft klein, max. 3 deelneemsters, de minimum afstand van 1,5 m kan tijdens de sessies te allen tijde gewaarborgd blijven, en er is aanvoer van frisse lucht. Graag ook je mondmasker meebrengen. ***

Nieuwe wekelijkse sessies vanaf 8 april 2021
Donderdagavond
: 20 u tot 21:50 u
[graag aanmelden vooraf!]

Praktisch?
Kennismakingssessie: 15 euro
Prijs per sessie:
23 euro [inclusief materiaal]
5-beurtenkaart: 107 euro

Inschrijven? via info@movingmagic.be of via onderstaand algemeen contactformulier [vermeld zeker de reeks waarover je informeert]