Close

Zachte yoga

In zachtheid thuiskomen bij jezelf en in je lichaam. Van binnenuit contact maken met je ademhaling, zacht bewegend en rekkend jezelf ontspannen en herbronnen tijdens deze yogales in Kessel-Lo. In de veilige geborgenheid van een kleine groep. 

Een unieke yoga-ervaring op maat

Tijdens de zachte yoga bij Moving Magic kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ik kies bewust om les te geven aan kleine groepen, zodat ik beter kan afstemmen op wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor jouw specifieke wensen, gevoeligheden en noden. Dat maakt dat je uit deze lessen yoga precies haalt wat je nodig hebt!

Je hoeft niet lenig te zijn of niets bijzonders te kunnen. Tijdens een les zachte yoga neem ik je mee in eenvoudige oefeningen aangepast aan jouw mogelijkheden waar nodig. Of het nu een eerste keer is, of je bent een doorwinterde yogafreak, in deze les word je begeleid om op een diepere manier je lichaam te leren kennen en te bewegen vanuit je kern. 

Best meebrengen, als je het hebt [of aandoen]: losse kleding, yogamatje, badhanddoek

Naast deze wekelijkse lessen, geef ik ook workshops over womb yoga, power yoga, oog yoga en relaxatie yoga. Alle info daarover vind je op de workshoppagina.

ZACHTE YOGA

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

Voorlopig geen nieuwe data gepland – mail naar info@movingmagic.be om op de hoogte te blijven van toekomstige data!

Praktische afspraken:
* Het inschrijvingsgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE26 8919 3401 4929 op voorhand, of cash betalen voor de les begint [kom dan zeker op tijd]
* de les begint stipt op bovenvermelde uren, kom graag 5 minuutjes vroeger zodat je je op je gemak kan installeren
* afmeldingen graag 24u op voorhand laten weten via sms of e-mail. Anders ben ik genoodzaakt om een sessie aan te rekenen.
* er wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald
* Bij Moving Magic word je professioneel en op maat begeleid. Moving Magic en haar werknemers kunnen evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade.