Close

Zachte yoga

In zachtheid thuiskomen bij jezelf en in je lichaam. Van binnenuit contact maken met je ademhaling, zacht bewegend en rekkend jezelf ontspannen en herbronnen tijdens deze yogales in Kessel-Lo. In de veilige geborgenheid van een kleine groep. 

Een unieke yoga-ervaring op maat

Tijdens de zachte yoga bij Moving Magic kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ik kies bewust om les te geven aan kleine groepen, zodat ik beter kan afstemmen op wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor jouw specifieke wensen, gevoeligheden en noden. Dat maakt dat je uit deze lessen yoga precies haalt wat je nodig hebt!

Je hoeft niet lenig te zijn of niets bijzonders te kunnen. Tijdens een les zachte yoga neem ik je mee in eenvoudige oefeningen aangepast aan jouw mogelijkheden waar nodig. Of het nu een eerste keer is, of je bent een doorwinterde yogafreak, in deze les word je begeleid om op een diepere manier je lichaam te leren kennen en te bewegen vanuit je kern. 

Best meebrengen, als je het hebt [of aandoen]: losse kleding, yogamatje, badhanddoek

Naast deze wekelijkse lessen, geef ik ook workshops over womb yoga, power yoga, oog yoga en relaxatie yoga. Alle info daarover vind je op de workshoppagina.

ZACHTE YOGA

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

Voorlopig zijn alles lessen geannuleerd. Nieuwe reeksen starten in januari als alles goed gaat. Data volgen nog . Als je op de hoogte wil blijven, stuur een mailtje.

Schema:

Maandagochtend:11:15 u tot 12:30 u
Dinsdagavond: 19:30 u tot 20:45 u 
Woensdagavond: 18:25 u tot 19:40 u
Donderdagochtend: 9:15 u tot 10:30 u

Prijs?

Per reeks van 8 lessen: 120 euro


Graag aanmelden minstens 10 dagen voor de start. 

Ben je nieuw en wil je graag eens proberen? Proefles = 10 euro.

Je kan altijd tijdens een reeks nog aansluiten. Je betaalt dan gewoon voor de resterende lessen. 
Wil je heel graag komen, maar kan je maar 1 of 2 keer aansluiten, dan kan je een losse les nemen aan 16 euro, op voorwaarde dat er plaats is in de groep.

Aanmelden? via info@movingmagic.be of gebruik onderstaand algemeen contactformulier [vermeld zeker over welke reeks het gaat].

Praktische afspraken:
* Het inschrijvingsgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE26 8919 3401 4929 op voorhand, of cash betalen voor de les begint [kom dan zeker op tijd]
* de les begint stipt op bovenvermelde uren, kom graag 5 minuutjes vroeger zodat je je op je gemak kan installeren
* afmeldingen graag 24u op voorhand laten weten via sms of e-mail. Anders ben ik genoodzaakt om een sessie aan te rekenen.
* er wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald
* Bij Moving Magic word je professioneel en op maat begeleid. Moving Magic en haar werknemers kunnen evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade.