Close

Zachte yoga

In zachtheid thuiskomen bij jezelf en in je lichaam. Van binnenuit contact maken met je ademhaling, zacht bewegend en rekkend jezelf ontspannen en herbronnen tijdens deze yogales in Kessel-Lo. In de veilige geborgenheid van een groep van enkel vrouwen. Altijd les in kleine groep.

Een unieke yoga-ervaring op maat

Tijdens de zachte yoga bij Moving Magic kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ik kies bewust om les te geven aan kleine groepen, zodat ik beter kan afstemmen op wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor jouw specifieke wensen, gevoeligheden en noden. Dat maakt dat je uit deze lessen yoga precies haalt wat je nodig hebt!

Je hoeft niet lenig te zijn of niets bijzonders te kunnen. Tijdens een les zachte yoga neem ik je mee in eenvoudige oefeningen aangepast aan jouw mogelijkheden waar nodig. Of het nu een eerste keer is, of je bent een doorwinterde yogafreak, in deze les word je begeleid om op een diepere manier je lichaam te leren kennen en te bewegen vanuit je kern. 

Best meebrengen, als je het hebt [of aandoen]: losse kleding, yogamatje, badhanddoek

ZACHTE YOGA VOOR VROUWEN

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

*** corona: de groepen bestaan uit max. 5 personen, de lessen gaan door in open lucht als dat mogelijk is. Als toch binnen, is de ruimte goed verlucht. De afstand van 1,5 m kan ten allen tijde bewaard worden tijdens de sessie.  Graag ook je mondmasker meenemen. ***

Schema:

Maandagochtend:11:15 u tot 12:30 u
Dinsdagavond: 19:30 u tot 20:45 u
Woensdagavond: 18:25 u tot 19:40 u
Donderdagochtend: 9:15 u tot 10:30 u
Donderdagavond 19u tot 20:15u

Prijs?
Proefles [eerste keer]: 10 euro

Losse les zachte yoga: 15 euro
Met beurtenkaart: 10 beurten voor 140 euro

Graag aanmelden vooraf want plaatsen beperkt!

Aanmelden? via info@movingmagic.be of gebruik onderstaand algemeen contactformulier [vermeld zeker over welke reeks het gaat].

Praktische afspraken:
* Het inschrijvingsgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE26 8919 3401 4929 op voorhand, of cash betalen voor de les begint [kom dan zeker op tijd]
* de les begint stipt op bovenvermelde uren, kom graag 5 minuutjes vroeger zodat je je op je gemak kan installeren
* afmeldingen graag 24u op voorhand laten weten via sms of e-mail. Anders ben ik genoodzaakt om een sessie aan te rekenen.
* er wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald
* Bij Moving Magic word je professioneel en op maat begeleid. Moving Magic en haar werknemers kunnen evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade.