Close

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap gebeurt er zo veel in je lichaam! Zwangerschapsyoga ondersteunt om met alle intensiteit en veranderingen toch ontspanning en rust te vinden in jezelf. En om je op jouw eigen intuïtieve manier voor te bereiden op wat komen gaat.

Moving Magic zwangerschapsyoga

Mijn intentie met deze lessen is, om voor jou als moeder een rustmoment te bieden, een moment helemaal voor jezelf. Om je eigen gevoelens en lichaam te voelen, tot rust te komen, jezelf op te laden. Op een bijzondere manier contact te maken met je kindje, samen te bewegen en je voor te bereiden voor de bevalling.

Door de meditaties, rekkingen en zachte bewegingen die je leert tijdens de zwangerschapsyoga, kan je de dagelijkse stress en spanningen, emoties en turbulentie beter dragen. Zeker ook bij zwangerschapskwaaltjes kan yoga ondersteuning bieden. We oefenen ook houdingen die ondersteunend kunnen zijn tijdens de bevalling, zodat je dat moment met meer vertrouwen tegemoet kan gaan. Bovendien is het een mooie gelegenheid om andere zwangere vrouwen te ontmoeten en in een positieve sfeer samen te zijn.

Moving Magic staat voor een persoonlijke aanpak. De groepen blijven bewust klein, met maximaal 4 deelneemsters, zodat ik kan afstemmen op wat jij nodig hebt. Dat maakt dat je uit deze lessen precies haalt wat je nodig hebt!

Is zwangerschapsyoga veilig?

De yogaoefeningen zijn aangepast – zwangerschapsyoga is heel anders dan “klassieke yoga”. Dus ook als je nooit eerder yoga deed, kan je zonder probleem meedoen en zal je de voordelen ervan ervaren. Daarnaast is mijn stijl van lesgeven per definitie heel zacht. De oefeningen zijn erop gericht opdat je de zwangerschap [nog] positiever kan ervaren! We werken altijd in kleine groep, zodat je zeker bent van een degelijke begeleiding.

Inschrijven kan je best pas doen vanaf week 14 van de zwangerschap en in overeenstemming met het advies van een arts.  Je kan de zwangerschapsyoga blijven doen tot het helemaal op het einde. Uiteraard zal je er meer aan hebben als je vroeger begint. Je kan zoveel reeksen volgen als je wil want elke keer is toch weer ietsje anders en bovendien helpt het om je de houdingen meer eigen te maken.

PRAKTISCHE INFO ZWANGERSCHAPSYOGA

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

*** corona: de groepen bestaan uit max. 4 personen, de ruimte is goed verlucht. De afstand van 1,5 m kan ten allen tijde bewaard worden tijdens de sessie. Graag ook je mondmasker meenemen. ***

Maandagavond: 20:15 – 21:30 u
* November: 8 – 15 – 22 – 29
* December: 6 – 13 – 20 – 27
* Januari: 10 – 17 – 24 – 31
* Februari: 7 – 14 – 21 – 28

Dinsdagochtend: 10 – 11:15 u
* November: 9 – 16 – 23 – 30
* December: 7 – 14 – 21 – 28
* Januari: 11 – 18 – 25 – 1/02
* Februari: 8 – 15 – 22 – 1/03

Woensdagavond: 20 – 21:15 u
* November: 10 – 17 – 24 – 1/12
* December: 8 – 15 – 22 – 29
* Januari: 12 – 19 – 26 – 2/02
* Februari: 9 – 16 – 23 – 2/03

Prijs? per reeks van 4 lessen [60 eur] of per losse les [16 eur per les].

Inschrijven? via info@movingmagic.be of gebruik onderstaand algemeen contactformulier [vermeld zeker over welke reeks het gaat].
Graag aanmelden ten minste 2 dagen voor een reeks / les plaatsvindt.

Praktische afspraken:
* Het inschrijvingsgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE26 8919 3401 4929 op voorhand, of cash betalen voor de les begint [kom dan zeker op tijd]
* de les begint stipt op bovenvermelde uren, kom graag 5 minuutjes vroeger zodat je je op je gemak kan installeren
* gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald.
* er wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald
* Bij Moving Magic word je professioneel begeleid. Moving Magic en haar werknemers kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade.