Close

Creatief atelier voor jongeren

Een moment voor jezelf om creatief bezig te zijn rond thema’s die bij jou leven! Creatieve therapie in groep. In zachtheid begeleid en in een veilige groep van alleen meisjes of jonge vrouwen.

Creatieve expressie voor tieners

Je hoeft helemaal niet creatief te “zijn”, een basis nieuwsgierigheid is voldoende. Iedereen kan dit. Je hoeft ook geen ervaring te hebben, tijdens deze sessies kan je namelijk vrij experimenteren met wat je leuk vindt of wat klopt voor jou op dat moment.

De bedoeling is dat je de kans krijgt om zelf te gaan ontdekken, te werken met thema’s die in jouw leven aandacht vragen en daarin met jouw creativiteit nieuwe dingen te ontdekken. Creatief werken helpt om de dingen anders te bekijken, om emoties te laten zakken, om meer vertrouwen te krijgen in jezelf.

Ik neem je tijdens deze sessies voor jongeren mee en zorg voor een veilige, geborgen sfeer. Ik geef soms een thema of idee op om mee te starten en begeleid je als het nodig is. Het is dus geen cursus waar je echt teken- of schildertechniek leert, het gaat vooral over spontane expressie, en daarbij zelf ontdekken wat je allemaal kan doen met creatieve middelen. Zo krijg je inspiratie om ook thuis mee te experimenteren, en daarmee hulpmiddelen om moeilijkere momenten te overbruggen.

Creatief met thema’s

Mogelijke thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: hoe omgaan met emoties of heftige ervaringen, hoe omgaan met kwetsbaarheid, hoe jezelf assertief opstellen, hoe woede/agressie kanaliseren, creatief dagboek, …

NIEUW: Creatief met eetstoornissen

Themagroep voor meisjes die worstelen met een eetstoornis. In een kleine groep van lotgenoten gaan we met creatieve expressie thema’s aan waar je mee zit. Zo kom je op een spontane manier nieuwe dingen te weten over jezelf en ga je energie vrij maken om jezelf en je eigen kracht terug te vinden of te versterken.

Voor wie?
Meisjes vanaf 14 jaar

Wanneer?
Woensdagnamiddag 15:30-17:15 u – start nieuwe sessies vanaf 6 januari 2021

Corona-maatregelen? Op dit moment is groepstherapie toegestaan. De groepen blijven klein, er is verse lucht, en meer dan voldoende ruimte voorzien tussen elke deelneemster. Graag ook je mondmasker dragen.

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo

Prijs?
* proefsessie : 10 euro [graag aanmelden vooraf!]
* losse sessie: 16 euro
* maandkaart februari [3 – 10 – 17 – 24 feb]: 62 euro
* maandkaart maart [3 – 10 – 17 – 24 – 31 maa]: 75 euro

** als je enkel aarzelt omdat de prijs voor jou niet haalbaar is, stuur me dan zeker een mailtje, en dan bekijken we wat er mogelijk is **

Inschrijven? Graag via e-mail naar info@movingmagic.be of via onderstaand formulier [zeker vermelden over welke groep jouw vraag gaat]