Close

Yoga voor jongeren

Een les yoga specifiek voor meisjes vanaf 14 jaar. De ideale gelegenheid om rust te vinden in jezelf. Altijd in een kleine groep van tieners, zo blijft het coronaproof en zodat er ook ruimte is om de les aan te passen aan waar jij nood aan hebt!

Mindfulness voor tieners

We doen mindfulness oefeningen, maar vooral ook zachte bewegingen en rekkingen die helpen om in je lichaam te komen. Zo kan eventuele onrust of overprikkeling gaan liggen, en kan je thuiskomen bij jezelf. Ik geef meestal zachte yoga, dat wil zeggen dat we het rustig aan doen. Op vraag kan ik de les ook intenser maken.

Geen voorkennis nodig. Je hoeft niet lenig te zijn, of “spiritueel”, of … , je bent heel welkom hoe je bent, zeker ook als je je minder goed voelt! En als je nog vragen of twijfels hebt, voel je vrij om een mailtje te sturen via info@movingmagic.be.

Wanneer?
* yoga voor jongeren [vanaf 14 jaar]:
dinsdag 17:30 u tot 18:35 u – nieuwe sessies vanaf 20 april

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo
Lessen in open lucht!

Prijs?
* proefles = 5 euro
* losse les = 12 euro
* 10-beurtenkaart [9+1 gratis] = 108 euro

Meebrengen?
* yogamatje [als je eentje hebt]
* handdoek
* water

Inschrijven?
Stuur een mailtje naar info@movingmagic.be of gebruik onderstaand algemeen contactformulier [vermeld zeker de reeks waarover je informeert]