Close

Yoga voor jongeren

Een les yoga specifiek voor meisjes vanaf 12 jaar. De ideale gelegenheid om rust te vinden in jezelf. Altijd in een kleine groep van tieners zodat er ook ruimte is om de les aan te passen aan waar jij zin in hebt!

Mindfulness voor tieners

We doen mindfulness oefeningen, maar vooral ook zachte bewegingen en rekkingen die helpen om in je lichaam te komen. Zo kan eventuele onrust of overprikkeling gaan liggen, en kan je thuiskomen bij jezelf. Ik geef meestal zachte yoga, dat wil zeggen dat we het rustig aan doen. Op vraag kan ik de les ook intenser maken.

Geen voorkennis nodig. Je hoeft niet lenig te zijn, of “spiritueel”, of … , je bent heel welkom hoe je bent, zeker ook als je je minder goed voelt! En als je nog vragen of twijfels hebt, voel je vrij om een mailtje te sturen via info@movingmagic.be.

Wanneer?
* yoga voor jongeren [vanaf 12 jaar]:
dinsdag 17:30 u tot 18:35 u vanaf 8 september 2020

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo [bij warm weer in de tuin]

Prijs?
* proefles = 5 euro
* losse les = 12 euro
* 10-beurtenkaart [9+1 gratis] = 108 euro

** als je enkel aarzelt omdat de prijs voor jou niet haalbaar is, stuur me dan zeker een mailtje, en dan bekijken we wat er mogelijk is **

Meebrengen?
* yogamatje [als je eentje hebt]
* handdoek
* water

Inschrijven?
Stuur een mailtje naar info@movingmagic.be! [als geen antwoord binnen 24u, check dan zeker ook je spam!]