Close

Power yoga

Bewuster in je lichaam zakken en je innerlijke vuur aanwakkeren, dat is wat power yoga je kan brengen. We doen wat pittigere yogahoudingen waardoor je de kracht van je lichaam zal voelen, en eindigen in zachtheid met stretches en ontspanning om alles te integreren. Dit alles in kleine groep met ruimte voor persoonlijke aanpassingen!

Vuur in jezelf

Mijn focus in deze lessen is je mee te nemen in een krachtige energie, zodat je je eigen innerlijke vuur en kracht kan voelen en aanwakkeren. Het leuke is: dat neem je mee in je dagelijkse leven! Beslissingen maken gaat makkelijker, je wordt assertiever, je voelt je gewoon sterker en beter in je vel. Power yoga geeft, als je het regelmatig doet, een groter lichaamsbewustzijn en een meer uitgebalanceerde spiertonus in je lichaam, waardoor je je meer “op aarde” voelt, en energieker, levendiger. Het helpt voor meer focus, meer helderheid en duidelijkheid voor jezelf, meer daadkracht en meer durf en authenticiteit.

Power yoga lessenreeks

Na een inleidende meditatie en uitleg over basishoudingen, gaan we een reeks yogahoudingen uitvoeren. Je krijgt de basisprincipes mee en we leren een paar basishoudingen op de juiste manier opbouwen, zodat we die later in een krachtige opeenvolging vloeiend na elkaar kunnen uitvoeren.

De houdingen nodigen je uit om vanuit je krachtcentrum te bewegen en te rekken. Je zult zeker je spieren voelen werken, en we bouwen het zodanig op dat je altijd meekan, ook al ben je niet fit of sterk. We eindigen op een zachte manier met uitgebreide stretching en cool-down houdingen.

Ik nodig je uit je eigen grenzen te verleggen, evenwel op een heel bewuste manier, met liefde en respect voor jezelf, je lichaamsbouw en je tempo. Spieren verstevigen of soepeler worden vraagt nu eenmaal tijd.

Vooral ook wil ik in deze lessen een lichtheid brengen, dat het plezierig blijft en dat je voelt dat je vooruitgaat. Zo ga je blij en opgeladen naar huis!

PRAKTISCHE INFO POWER YOGA

Waar? Moving Magic, Holsbeeksesteenweg 80, 3010 Kessel-Lo
Bushalte op 20 m: “Pie de Nijper” [Bus 2, komt elke 10 minuten langs!]
Er is parking in de straat, of anders is er een grotere parking op 100m: tegenover de Schoolbergenstraat

Wanneer?

Niveau 1: Zondag 20 – 27 maart – 3 – 10 april
Niveau 1: Zaterdag 7 – 14 – 21 – 28 mei
11u tot 12:20u

Niveau 2 [als je niveau 1 reeds volgde]: elke zondag 11 u – 12:20 u vanaf 24 april
BEHALVE 8/05 – 29/05 – 10/07 – 31/07 – 21/08

Prijs? per reeks van 4 lessen: 60 eur, vanaf niveau 2: 10-beurtenkaart voor 150 euro of 16 euro per les

Inschrijven? Aantal plaatsen is beperkt, dus graag inschrijven via info@movingmagic.be of gebruik onderstaand algemeen contactformulier [vermeld zeker over welke reeks het gaat].

Praktische afspraken:
* Het inschrijvingsgeld kan je overschrijven op rekeningnummer BE26 8919 3401 4929 op voorhand, of cash betalen voor de les begint [kom dan zeker op tijd]
* De les begint stipt op bovenvermelde uren, kom graag 5 minuutjes vroeger zodat je je op je gemak kan installeren
* Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald
* Er wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald
* Bij Moving Magic word je professioneel begeleid. Moving Magic en haar werknemers kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade