Close
Women empowered

Workshops vrouwenkracht

11 juni 2022// nieuwe datum nog te plannen: Zelfverdediging voor vrouwen [14+] met Wim Deputter van Brasa Brazilian Jiu-Jitsu

Een workshop waarin Wim ons in 3 uur tijd meeneemt in basisprincipes van zelfverdediging. Heel praktijkgericht, met veel oefeningen – en spelen met technieken. Hij focust vooral op de-escaleren, en zo geweldloos mogelijk reageren en grenzen aangeven als er iets gebeurt, zoals ongewenste aanrakingen etc. Zijn motto is: minimum effort – maximal efficiency. Hij praat ook over de basis van zelfverdediging, want zelfverdediging is veel meer dan gewoon wat techniek leren.

Een ideale gelegenheid om je kennis over en ervaring met zelfverdediging uit te breiden. Na deze 3 uur ga je naar huis met enkele bruikbare tips en technieken, en veel om over na te denken. Bij interesse organiseren we een vervolg hierop.

Wie is Wim? Hij is specialist in Brazilian Jiu-Jitsu en Mixed Martial Arts, en schreef daarin al vele titels op zijn naam. Hij heeft een bijzonder diep aanvoelen en gedetailleerde kennis over deze zelfverdedigingstechnieken dankzij zijn uitgebreide ervaring.

Waar? Groenstraat 129, 3001 Heverlee

Wanneer? 11 juni 2022 van 14 tot 17:30 u

Prijs? 41 euro – inschrijving VOOR 6 juni

Inschrijven of vragen? Stuur een mailtje naar info@movingmagic.be

 

Workshops op aanvraag:

Menstruatiecyclus als kracht:

Hoe je cyclus je grootste bondgenoot kan worden. Anders omgaan met de eventuele last en kwaaltjes, en een bekrachtigende houding aannemen tegenover je hormonale schommelingen.

Assertiviteit – de wilde vrouw

Echt assertief zijn en uitkomen voor wie je bent, zonder te pleasen, zonder je in te houden en ook zonder eisend of agressief te worden. Duidelijk, helder EN liefdevol communiceren. Assertief zijn maakt zoveel energie vrij en maakt je leven veel eenvoudiger.

Creatief met eetstoornissen

Creatieve therapie is heel geschikt bij eetstoornissen. Omdat creatief bezig zijn andere perspectieven geeft, en herinnert aan stukjes van jezelf die je misschien vergeten was. Het helpt om voorbij de symptomen opnieuw of dieper contact te krijgen met jezelf, je intuitie, je levensenergie.

Voor alle info: contacteer me via info@movingmagic.be of 0499 22 16 84 [geen whatsapp!]