Close
Creatieve vrouwencirkel

Vrouwencirkel over grenzen

Met deze bijeenkomst wil ik graag de ruimte scheppen om ervaringen te delen rond grenzen, grensoverschrijdend gedrag, en alles wat daarmee te maken heeft.

Wat je kan verwachten van de vrouwencirkel over grenzen

In het bijzonder wil ik de gelegenheid creëren om in een veilige omgeving te praten over thema’s die bij grensoverschrijdend gedrag spelen. Met grensoverschrijdend gedrag bedoel ik alle vormen van grensoverschrijding: dus verbaal, psychisch, emotioneel, fysiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag, en alle vormen daartussen. Velen onder ons worstelen in min of meerdere mate met grenzen, zowel op persoonlijk vlak als in relaties.

In deze groep neem ik jullie mee in een verbindende kring, waarbij je voelt dat je niet alleen bent, en dat ieder – op haar manier – worstelt met grenzen, en zoekend is naar de “juiste” manier om te gaan met bepaalde situaties of mensen of herinneringen. Het is geen diep therapeutische groep, wel een groep om verbinding te ervaren, nieuwe dingen te ontdekken, en elkaar te inspireren.

Het is een open deelgroep met een positieve focus, waarmee ik bedoel: we zijn er om elkaar sterker te maken! Ik voorzie een kader, maar ik sta heel open voor alle inbreng en feedback van de deelneemsters. Als woorden voor jou [nog] niet het juiste medium zijn, is deze groep ideaal, omdat ik ook telkens ruimte schep voor meer creatieve uitingen. Als dat passend is, stel ik oefeningen voor vanuit creatieve expressie, rots en water, zelfverdediging.

Door alles door schenk ik aandacht aan zelfzorg en waardigheid. Alles kan en niets moet. Ik vind het belangrijk om iedereen bij het groepsgebeuren te betrekken, evenwel met respect voor ieders eigenheid en grenzen. Mijn focus is steeds weer: self-empowerment: hoe kan je in jezelf de kracht vinden om van daaruit je eigen waarden, je eigen dromen, je eigen authenticiteit te leven, ondanks [of dankzij?] je geschiedenis en ondanks wat mensen of de maatschappij zouden verwachten.

Praktische informatie “Vrouwencirkel over grenzen”

Data:

04/09 ➝ 19 tot 21u
18/09 ➝ 19 tot 21u
09/10 ➝ 19 tot 21u
23/10 ➝ 19 tot 21u
13/11 ➝ 19 tot 21u
27/11 ➝ 19 tot 21u
11/12 ➝ 19 tot 21u

Prijs

Vrije bijdrage tussen 15 – 30 euro

Inschrijven of vragen?:

stuur me een e-mailtje op info@movingmagic.be.