Close
Creatieve vrouwencirkel

Vrouwencirkel

Een bijeenkomst onder gelijkgestemden. Vrouwen onder elkaar. Delen wat er in je leeft en van daaruit met een creatieve opdracht verder verdiepen en contact maken met wat zich wil tonen. Elke maand een ander thema.

Wat je kan verwachten van de vrouwencirkel

Een gelegenheid om in kleine groep [max. 8 vrouwen] echt en authentiek te mogen zijn en te experimenteren met jouw eigen creativiteit. Een gelegenheid om te mogen uitspreken en uitdrukken wat je voelt zonder censuur, te mogen ontdekken wat je raakt, wat je inspireert, waar je warm van wordt, wat je bezwaart, waar je vurigheid zit en wat die vurigheid in jou wil losmaken, wat je intuitie of je ziel je wil vertellen, wat je nodig hebt om nog meer in je grote en zuivere kracht te staan, … Een plek waar je welkom bent met alles wat er is, vrouwen onder elkaar. Omdat dat zo voedend is, bevrijdend, en plaats maakt voor een diepe ontmoeting met jezelf, met jouw authentieke wezen.

Samenkomen en tijd met elkaar doorbrengen om te verbinden – vrouwen hebben het altijd al gedaan, door de eeuwen heen. Omdat het ons zo veel brengt, om te mogen zakken en even de dagelijkse beslommeringen achter te laten om te voelen wat er is en wat aandacht nodig heeft. Soms een lach, soms een traan… Vooral wil ik jullie meenemen om concepten van licht en donker, verhalen en beklemmingen te overstijgen en iets diepers aan te raken, naar de essentie in jezelf, je eigen grote inspiratiebron.

Programma creatieve vrouwencirkel

We starten met een verbindende meditatie om aan te komen, gevolgd door een deelronde. Daarna werken we met kleur, beweging, klei, schrijven of andere uitdrukkingsvormen rond een thema, en we eindigen opnieuw met een deelronde en een afsluitende meditatie om alles te integreren. De thema’s vind je hieronder naast de data, deze zijn evenwel heel erg voor verandering vatbaar, afhankelijk van wat er leeft in de groep!

Door alles door schenk ik aandacht aan zelfzorg en waardigheid. Dat eventuele belemmerende innerlijke stemmen mogen wijken voor innerlijke kracht en zelfrespect, dat je [nog] meer verbinding krijgt met je eigen inspiratie, passie, levensvreugde en unieke potentieel.

Praktische informatie “Creatieve vrouwencirkel”

Data:

Zaterdag 19u – 21u

11/03: krachtstenen: stenen schilderen
18/03: het vuur in jezelf: symbolisch, maar misschien steken we ook een echt vuur aan!
01/04: de kracht van je cyclus: hoe kan je cyclus je inspireren en hoe kan je nog meer verbinden met je wonderlijke lichaam
15/04: droomcollage
29/04: werken met water: experimenteren met aquarel en waterverf
13/05: mandala tekenen: rustgevend en inspirerend, creeer je een eigen mandala
27/05: creatief schrijven: interessante ontdekkingen via het schrijven

Prijs:
29 euro per bijeenkomst bij gelijktijdige inschrijving voor 2 of meer sessies * 33 euro standaard prijs. Laatste inschrijving 10 dagen voor de sessie.

Inschrijven of vragen?: stuur me een e-mailtje op info@movingmagic.be of via onderstaand contactformulier