Close
Creatieve vrouwencirkel

Vrouwencirkel

Een bijeenkomst onder gelijkgestemden. Vrouwen onder elkaar. Delen wat er in je leeft en van daaruit met een creatieve opdracht verder verdiepen en contact maken met wat zich wil tonen. Elke maand een ander thema.

Wat je kan verwachten van de vrouwencirkel

Een gelegenheid om in kleine groep [max. 8 vrouwen] echt en authentiek te mogen zijn en te experimenteren met jouw eigen creativiteit. Een gelegenheid om te mogen uitspreken en uitdrukken wat je voelt zonder censuur, te mogen ontdekken wat je raakt, wat je inspireert, waar je warm van wordt, wat je bezwaart, waar je vurigheid zit en wat die vurigheid in jou wil losmaken, wat je intuitie of je ziel je wil vertellen, wat je nodig hebt om nog meer in je grote en zuivere kracht te staan, … Een plek waar je welkom bent met alles wat er is, vrouwen onder elkaar. Omdat dat zo voedend is, bevrijdend, en plaats maakt voor een diepe ontmoeting met jezelf, met jouw authentieke wezen.

Samenkomen en tijd met elkaar doorbrengen om te verbinden – vrouwen hebben het altijd al gedaan, door de eeuwen heen. Omdat het ons zo veel brengt, om te mogen zakken en even de dagelijkse beslommeringen achter te laten om te voelen wat er is en wat aandacht nodig heeft. Soms een lach, soms een traan… Vooral wil ik jullie meenemen om concepten van licht en donker, verhalen en beklemmingen te overstijgen en iets diepers aan te raken, naar de essentie in jezelf, de bron.

Programma creatieve vrouwencirkel

We starten met een verbindende meditatie om aan te komen, gevolgd door een deelronde. Daarna werken we met kleur, beweging, klei, schrijven of andere uitdrukkingsvormen rond een thema, en we eindigen opnieuw met een deelronde en een afsluitende meditatie om alles te integreren. De thema’s vind je hieronder naast de data, deze zijn evenwel voor verandering vatbaar ook afhankelijk van wat er leeft in de groep, dus pin je er niet op vast!

Als het weer het toelaat, zitten we [een deel van de sessie] buiten rond een vuur.

Er is telkens een thema en een programma, maar bovenal is er ruimte en aandacht voor elke vrouw en voor wat er nodig is op dat moment.

Praktische informatie “Creatieve vrouwencirkel”

16 oktober 2022: 10:30u tot 12:45u – Grond onder de voeten: over gronden, hier en nu, in je lichaam zakken
6 november 2022: 10:30u tot 12:45u – Rots en kracht: over gezonde grenzen, weerbaarheid, opkomen voor je waarde
11 december 2022: 10:30 – 12:45u – Werken met water: over emoties, overgave, en het stromende aspect van vrouw-zijn

8 januari 2023: 10:30 – 12:45u – Wat brengt de winter?: over wat je deze winter ontdekt over jezelf en de wereld
19 februari 2023: 10:30 – 12:45u – Zakken in je bekken: over dieper verbinden met bekken, baarmoeder en yoni
12 maart 2023: 10:30 – 12:45u – Cyclussen en spiralen: over het cyclische van ons vrouwenbestaan
23 april 2023: 10:30 – 12:45u – Mandala: over hoe je je eigen mandala maakt

Prijs:
27 euro per bijeenkomst bij gelijktijdige inschrijving voor 2 of meer sessies * 31 euro standaard prijs. Laatste inschrijving 10 dagen voor de sessie.

Inschrijven of vragen?: stuur me een e-mailtje op info@movingmagic.be of via onderstaand contactformulier